Om Gäddfiske.se

Här hittar du artiklar om Gäddfiske.se. Det handlar om mina tankar om Gäddfiske.se, bloggen och inte så mycket om fiske över huvud taget.

Spam

Posted by on Aug 16, 2016 in Gäddfiske.se, Om gäddfiske.se | Kommentarer inaktiverade för Spam

Eftersom det tyvärr finns dom som orkar sprida spam i komentarsfält så måste från och med nu alla komentarer granskas innan dom visas.  Därför kan det ta en stund innan dina komentarer syns. Alla former av skräppost kommer slängas direkt

read more

Gäddfiske.se 2.0

Posted by on Aug 3, 2013 in Featured, Om gäddfiske.se | Kommentarer inaktiverade för Gäddfiske.se 2.0

Välkommen till Gäddfiske.se 2.0. Ett sommarväder som inbjuder till hängmattan mer än fiske har fått mig att ta tag i en helrenovering av Gäddfiske.se. Det handlar mestadels om en ny, snyggare (tycker jag) design, men jag har också städat en hel del under huven som kanske inte direkt syns. Jag hoppas ni kommer gilla Gäddfiske.se 2.0 men som alltid så kan något strula, hittar ni något som ser konstigt ut så hör gärna av...

read more

Fiskerapporter

Posted by on Jun 9, 2011 in Gäddtaktik, Om gäddfiske.se | Kommentarer inaktiverade för Fiskerapporter

Jag har en enkel ide som jag tänker testa. Fiskerapporterna kommer att registreras via twitter live under fisketurerna. Första testet ligger redan uppe och kan följas här på gäddfiske.se eller på Follow @gaddfiske

read more

Varför?

Posted by on Jun 9, 2011 in Om gäddfiske.se | Kommentarer inaktiverade för Varför?

Jag har fiskat sen jag började gå. Tidiga minnen inkluderar brottning med ett otympligt bambumetspö bland enar längs stigen till fiskplatsen, ofta med farfar som sällskap. Målet var traktens abborrar varav ett antal hamnade på grillen. När kordinationsförmågan utvecklats något fick jag mitt första abumatic set med massivt glasfiberspö, i princip oförstörbart, vilket förmodligen var tur. Målet var fortfarande abborrarna, men ett atom skeddrag ingick också i settet. En dag när detta atom satt i änden på linan hände det som måste hända om man...

read more

Om Gäddfiske.se

Posted by on Maj 23, 2011 in Om gäddfiske.se | Kommentarer inaktiverade för Om Gäddfiske.se

Hej och välkommen till gäddfiske.se. Här kommer jag att samla information, ide’er och tankar om gäddfiske. Till att börja med kommer detta att handla om mitt eget fiske i blogformat, men förhoppningen är att det ska utvecklas långt utöver detta, mer om det senare… Just nu nöjer jag mig med att hälsa alla läsare välkommna till ett nytt ställe på nätet som kommer att handla om gäddfiske.

read more