Det är kul med prototyper när kreativiteten får flöda fritt. Den här batchen satte två rekord, största och minsta betet hittills. Snipan väger in på 178g medan småttingarna väger i sammanhanget ynkliga 34g. Småttingarna är också mina första spinnbeten. Här kommer lite bilder.
 
 

Småttingarna är lagom munsbitar för snipan.
IMG_3774
178g är i tyngsta laget, denna la på sig 50g lack i 7 lager plus folie och lite airbrushfärg. Gången satt direkt, långa glid och slow-sink, den vaggar sakta baklänges när den sjunker.
IMG_3745
Småtailarna började med att någons grabb (jag har glömt vem) hade ritat sig ett par beten, första tanken var ”hmm, den där med en tail på”. Tanken fastnade så jag var tvungen att göra dessa, mönstret på den röda är nytt, baserat på en redfish.
IMG_3768Det blev en fegis också. Dessa är främst tänkta som spinnbeten med en envist vickande retfull gång.
IMG_3766Det blev en id också. En generic på ca 130g på ca 20 cm.
IMG_3741