Den förra slukades av en best i ett enormt slackhugg som nöp linan över taften. Det första jag gjorde när jag kom hem var att beställa en ny likadan. På grund av tråkigheter som har hållit mig borta från fisket så har den legat hemma hos Jens och väntat, länge, men i lördags fick jag en personlig leverans. Samtidigt passade vi på att ta lite bilder på Jenzza smörbulten.

 
Min favoritvariant av Jennza Hasslö, en supershallow i en diskret kostym.

IMG_3399

Jennza Hasslö


Vid sommarens badturer när värmen gör fisket mer eller mindre ointressant brukar jag passa på att snorkla på några av mina fiskeplatser. En sak som blivit alltmer märkbar är smörbultens intåg. Dom finns i mängder och nu börjar dom större exemplaren helt klart nå ”gäddmatssize”. Jens har snappat upp detta och gjort en riktigt läcker modell.
IMG_3406

Jenzza Smörbult