Lite ”bread and butter” flugbindning. Även om jag fiska mindre och mindre med rena flashflugor så var jag tvungen att ha ett par i asken, åtminstone ett par i grön guld kombinationen.

Dessa är ca 16 cm bundna på Gamakatsu SL12S 4.0. Jag snor inte ihop mina med en dubbingbrush som så många andra, främst på grund av att det brukar bli fullständig kaos när jag försöker. Istället blandar jag olika flashmaterial till svans, mage, sidor och rygg. Sen binder jag dom på samma sätt som en baitfish. Svansen är PolarFlash guld. Magen är en blandning av PolarFlash guld, yellow pearl och Holo Flashabou charteuse. I ryggen har jag även blandat in lite vanlig Flashabou grön guld (nr6989). Jag använder en kon av mylarslang under ögonen istället för bucktail för att få lite volym.  Lägg till ett par 7mm ögon. Allt limmas med UV lim.
IMG_2756