Renovera eller inte, det var länge frågan för mitt stampe bete som havererade förra säsongen. Det här var det som gick bäst av under förra säsongen och länge tyckte jag det hade sin charm att det var lite slitet, väl infiskat, men till slut höll det inte längre. När valet stod mellan att pensionera betet, fiska det helt slut eller renovera blev valet att renovera.

Uppdraget gick till Jenzza. Min förhoppning var att hålla betet fiskbart men oj vad snyggt det blev. Det borde jag förstås misstänkt efter att ha tagit lite bilder på en del snygga Jenzza beten den senaste tiden, men det här överträffade alla mina förväntningar.
IMG_0107

En bild på hur det såg ut efter förra säsongen.

IMG_3051

Så här blev det efter renoveringen, nu har den fått nytt liv och tål att tuggas på många år framöver.