Jag har skrivit om Jenzza lures tidigare. Förra gången handlade det om en shallow gäddsnipa i rätt färg som jag har haft så svårt att hitta. Nu har den lilla jenzza familjen utökats med två nya beten. Det större är en Hasslö slowsink, den mindre en Trossö JR slowsink. Båda är i färgen red-ish. Det är svårt att göra dom här rättvisa på bild. Bäst skulle jag beskriva dessa som en ”fegis” men lite mörkare. Båda är folierade och håller en grym finish som kan mäta sig med dom bästa.

IMG_2738 - Version 2

Den lite mindre Trossö JR kommer jag använda från efterleksfisket fram till det att gäddan börjar föredra lite större beten, då är det dags att skifta över till Hasslö betet. I teorin i alla fall, vi får väl se hur det går.
IMG_2745
Jag hitta mina i butiken hos karlskronamarin men det går så klart beställa från Jenzza lures, det har jag gjort tidigare och det fungerade utmärkt.