Blev det en skitmört eller en tånglake? Jag är inte riktigt säker själv.

Det hela började med en upphittad buster i nemo teckning. Den åkte ner i hinken men hamnade se på en hylla i verkstan, för den färgen fångar jag ingen fisk på. Där fick den sällskap av en gamal trotjänare som var helt slut. En big bandit som i princip saknar färg och mest liknar en repig vit plastbit.
Vad gör man med beten när dom är helt slut? Eller kanske bara den där kassa färgen som aldrig fångar någon fisk? Renovera dom så kart! När jag ändå var i farten så försökte jag hitta på några egna färgsättningar.

Dessa är målade med en vanlig sprayburk akrylfärg och en engångssvamp för biltvätt, ingen airbrush eftersom luften fortfarande inte är framdragen till snickarverkstan. Nu återstår bara och se vad gäddorna tycker, dom kanske skrattar sig själva hela vägen upp i båten…